Vrijstaand appartement met veel privacy

13 Juli 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 99.00

Vrijstaand appartement zonder ontbijtservice met eigen ingang, douche, toilet, keuken en besloten tuintje. WIFI, TV, Netflix, koffie en thee.

Volledige privacy is het sleutelwoord.

Op loopafstand van de natuur, supermarkt, restaurants en openbaar vervoer. Gratis leenfiets. Kluis met sleutel voor late gasten. De bus naar de stad Enschede is dichtbij. De snelweg is makkelijk bereikbaar. Maak gebruik van de goedkope taxi: Smartcab.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Overijssel

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

Boekelo is een gezellig dorp in de gemeente Enschede en telt ongeveer 3.200 inwoners. Het dorp en omgeving trekt veel toeristen en kent prachtige fiets- en wandelroutes, o.a. naar de watermolen in Oele, het Buurserzand, Haaksbergen en Twekkelo. In Usselo, op enkele kilometers van Boekelo, staat de korenmolen Wissink’s Möl, een standerdmolen uit 1802. Net buiten het dorp is een 18 holes golfbaan en een driving range. De “Museum Buurtspoorweg” rijdt regelmatig over een historische museumspoorbaan met gerestaureerde stoomlocomotieven en wagons vanuit Boekelo naar Haaksbergen. Halverwege dat traject ligt de halte “zoutindustrie” nabij “Hotel Bad Boekelo”. Boekelo kent een jaarlijks internationale paardensportevenement “De Military”. In het Twentse coulissenlandschap van Boekelo liggen historische landgoederen waaronder het Hof te Boekelo (een oorspronkelijke havezathe uit 1570), De Weele, Zonnebeek en ’t Stroot.